🦠 Coronavirus information: Vores forsendelseslager påvirkes ikke af coronavirus-begrænsningerne. Som normalt leveres alle ordrer inden for 2 til 3 arbejdsdage.


RETUR OG UDVEKSLINGSPOLITIK
 

VI TAGER KUNDETILFREDSHED SERIØST

Vi vil sikre dig, at din PremiumHealth shoppingoplevelse er så god som muligt.

På denne side kan du læse, hvordan man håndterer retur, beskadigede produkter og aflysninger.

VI VIL TILBAGEBAGE VARER RETTIGT SENDT TIL TIL OSS

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, giver vi dig muligheden for at sende varerne tilbage inden for 30 kalenderdage efter modtagelsen.

Alle genstande skal returneres i deres originale emballage, forseglet, uåbnet, ubrugt, uskadet (hvis relevant) og være egnet til videresalg.

For at færdiggøre dit afkast har vi brug for en kvittering eller et købsbevis.

SÅDAN SENDS VARERNE TILBAGE TIL OSS

Hvis du vil returnere en vare, skal du kontakte vores kundeservice. Medmindre vi modtager meddelelse fra dig, kan en refusion ikke garanteres.

Du kan returnere varerne inden for 30 dage efter modtagelse af varerne. Udfyld dette med beviset for køb / modtagelse og årsagen til returneringen. Returomkostninger afholdt af kunden refunderes ikke.

Retur adresse:
Premium Health Europe B.V.
Radioweg 24
1324 KP Almere
The netherlands

Send ikke noget tilbage til os uden først at konsultere et medlem af vores kundeserviceteam.

HÅNDTERING AF DAMAGEREDE VARER

Hvis produktet er beskadiget, sender vi dig en erstatning. Kontakt vores kundeservice og send os fotos af emballagen og de produkter, den indeholder. Men hvis emballagen allerede er synligt beskadiget, skal du nægte at acceptere den med det samme og kontakte os med det samme.

SÅDAN ANNULLERES EN KØB ØJEBLIKKELIGT

Bemærk, at vi ikke opkræver dit kreditkort, før din vare er sendt fra vores lager. Hvis du vil annullere en ordre, inden dette sker, skal du straks kontakte vores kundeservice, og vi vil forsøge at stoppe pakken, før den sendes.

SÅDAN FÅR DU EN TILBAGE

Når dit return er modtaget og kontrolleret, vil vores kundeserviceteam kontakte dig for at give dig besked om, at vi har modtaget dit return. Vi vil også underrette dig om vores godkendelse eller afvisning af din refusion. Hvis godkendt, behandles din refusion, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den originale betalingsmetode inden for de følgende dage.

SENE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER

Hvis du endnu ikke har modtaget din kredit, skal du kontrollere din konto først igen. Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage nogen tid, før din refusion officielt annonceres. Kom derefter i kontakt med din bank. Der er ofte en behandlingsperiode, før restitutioner bogføres. Hvis du allerede har gjort alle disse, og du stadig ikke har modtaget din refusion, skal du kontakte vores kundeserviceteam.

GRATIS GAVER OG TILBUD KAN IKKE REFUNDERES ELLER TILBAGEBETALES

Vi refunderer ikke eller accepterer returneringer af gratis gaver eller salgsfremmende varer, der er leveret til dig gratis.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt vores Kundeserviceteam for yderligere hjælp.

Vent venligst...