BIOLOGISCH EN EFFECTIEF

 

Een veilige manier om  een slank lichaam te krijgen, op natuurlijke wijze, zonder recept. Hoogwaardige vetverbrander in Europa onder strikte voorwaarden vervaardigd.

Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

Snelle DHL
levering
24/7 NL
klantenservice
Veilig betalen
100% natuurlijk
en gegarandeerd success
Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

DIT IS WAAROM CBSLIM HELPT

 

De reden dat we jaarlijks zwaarder worden:

Door het flinke aantal koolhydraten in ons eten, verbrandt ons lichaam koolhydraten voor de benodigde energie in plaats van vet, aangezien dat een eenvoudiger proces is als energiebron.

waarom CBSLIM betrouwbaar is en werkt:

Ketose is de toestand van het lichaam, wanneer er inderdaad vet verbrand wordt voor de aanmaak van energie, in plaats van koolhydraten. Om het lichaam tot deze ketose toestand  te krijgen, is moeilijk, gaat niet zomaar en kan zelfs maanden duren. CBSLIM helpt uw lichaam sneller hierbij, zodat er inderdaad vet verbrand gaat worden ipv koolhydraten.

Het probleem:

  • 1 .Het vet wordt in ons lichaam opgeslagen, omdat koolhydraten gebruikt worden als energiebron. Wij worden daardoor jaarlijks zwaarder.
  • 2. Koolhydraten zijn niet een ideale energiebron voor ons lichaam, waardoor wij ons aan het einde van de dag vaak moe, neerslachtig en stressvol voelen.

De oplossing :

  • 1. Wanneer uw lichaam in de ketose toestand is geraakt, gaat u het opgeslagen vet verbranden voor uw energie en niet de koolhydraten. CBSLIM is een voedingssupplement voor dagelijks gebruik, dat uw lichaam gaat helpen om in de ketose toestand vet te gaan verbranden.
  • 2. Vet is de ideale energiebron voor het lichaam en als u zich dan ook daadwerkelijk in deze ketose staat bevindt, voelt u zich energiek en mentaal helder, als nooit tevoren en u verliest hierbij ook nog vet.
Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

HET INNEMEN VAN CBSLIM IS MAKKELIJK

SLECHTS 5 TOT 10 DRUPPELS 
ZIJN VOLDOENDE.

Onze produkten hebben een hoge concentratie en daarom zijn 5 tot 10 druppels voldoende. De olie wordt geleverd in een glazen flesje met pipet (druppelvrij)

ONDER DE 
TONG DRUPPELEN

De werkstof wordt door het slijmvlies opgenomen en daartoe dient u de druppels ca 30 - 60 seconden onder de tong houden.

HET WERKT 
EFFEKTIEF

U zult de werking van het product na enige dagen gaan merken, U dient echter geen geen dagen over te slaan, om het beste resuiltaat te verkrijgen.

Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

WAAROM CBSLIM DE NUMMER 1 IS IN EUROPA - EN ZOVELEN ONS VERTROUWEN.

pRODUCTIE ONDER 
TOEZICHT

Onze producten worden uitsluitend in Europa geproduceerd. Alleen dan kunnen wij constant een goede kwaliteit garanderen.

VOORTDUREND ONDERZOEK DOOR LABORATORIA

Onze producten worden voortdurend door onafhankelijke laboratoria onderzocht zodat wij steeds een optimale werking kunnen garanderen.

sNELLE 
LEVERING

Verzending  geschiedt uitsluitend door DHL. snelle levering.

Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

Veel gestelde vragen

Hoe neem ik CBSLIM in?

2 x daags 2 tot 3 druppels, bij voorkeur voor het eten en voordat u doorslikt dient u de druppels olie 30 tot 60 seconden onder de tong te houden. 


Moet ik een dieet volgen om resultaat te krijgen?

Nee, een speciaal dieet is niet nodig. U kunt ook zonder dieet met CBSlim een goed resultaat krijgen. Maar door erbij gezonder te eten zult u sneller resultaat zien.


Werkt CBSLIM bedwelmend?

Nee, CBSlim werkt niet bedwelmend, Hoeveel u ook van het product zou innemen, het werkt niet bedwelmend, u wordt er niet slaperig van. In tegenstelling tot veel andere medicijnen wordt de rijvaardigheid door het gebruik niet beinvloed en kunt u zonder problemen autorijden.

werkt CBSLIM verslavend?

Nee, CBSlim werkt niet verslavend. U kunt op ieder gewenst ogenblik stoppen met het gebruik.


Wat zijn de ingredienten van CBSLIM?

Hempseed Oil, Amino Acid Extract, Olive Oil Extract.
De olie dient op kamertemperatuur, donker bewaard te worden. Voor gebruik schudden.

Naar onze producten

vanaf 49,95€ per fles

Naar onze producten
vanaf 44,95€ per fles

Even geduld aub ...