šŸ¦  Bij ons magazijn zijn tot op heden geen vertragingen opgetreden ivm coronaregelementen. Alle bestellingen worden zoals gebruikelijk binnen 4-5 werkdagen verzonden.

GEBRUIKSAANWIJZINg

Deze instructies zullen je helpen om het beste resultaat te krijgen bij het gebruik van CBSLIM, volg de aanwijzingen aub zo goed mogelijk op. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. 
 

3 Druppels 's ochtends, kort (5 tot 15  minuten) voordat je gaat ontbijten. En dan dien je de druppels tenminste 30 seconden in de mond te houden, voordat je doorslikt. Daarna drink je minimaal 300 ml water.

3 Druppels ''s middags, kort (5 tot 15 minuten) voordat je gaat lunchen. Ook hier weer de druppels minimaal 30 seconden in de mond houden, voordat je doorslikt. Daarna tenminste 300 ml water drinken.

Bitte halte dich an diese Einnahmeanweisung und nehme nicht mehr Tropfen als empfohlen.


WAAR MOET IK OP LETTEN VOOR WAT BETREFT MIJN EETPATROON?

Geen softdrinks. Ook niet de suikervrije of light-versies. De bloedsuikerspiegel in het lichaam schiet dusdanig omhoog waardoor vetverbranding wordt belemmerd.

Veel water drinken. Vloeistof is belangrijk zodat de werkstoffen in CBSLIM goed door het lichaam worden opgenomen. Minimaal 2,5 liter water per dag..

Andere vragen bij het gebruik van CBSLIM:


Ik ontbijt niet, hoeveel ik neem ik dan in en wanneer?

Geen probleem. Het ontbijt is bewezen niet de belangrijkste maaltijd gedurende de dag te zijn. Als je niet ontbijt dan kun je 5 druppels CBSLIM kort voor de hoofdmaaltijd innemen (dat zou de lunch moeten zijn).Ik heb CBSLIM vergeten in te nemen, moet ik daarna dan het dubbele innemen?

Wanneer je druppels vergeet in te nemen, neem dan daarna niet een dubbele aantal druppels in, maar ga door naar het volgende moment van inname.


Hoeveel druppels mag ik maximaal innemen?

De normale dosering van CBSLIM is 2 x 3 druppels per dag en dat dient niet overschreden te worden.


Ik ben zwanger/geef borstvoeding, kan ik dan CBSLIM innemen?

Wij raden het gebruik van CBSLIM af wanneer je zwanger bent of net moeder geworden bent en nog borstvoeding geeft. Het lichaam is dan met andere zaken bezig dan met vetverbranding. Geniet van deze tijd!


CBSLIM Bijwerkingen:

  • De inname van CBSLIM heeft geen bijwerkingen op de anticonceptiepil.

Even geduld aub ...